Bonfilet markasının doğuşu 1905 yılında Akkoyun ailesinin hayvancılık ve kasaplık faaliyeti ile başlar ve dört kuşak boyunca büyüyerek devam eder.

Akkoyun ailesinin bilgi ve tecrübesi ile nesilden nesile aktardığı ‘’’Et Kültürü’ailenin üçüncü kuşağı tarafından 1970 yılında Eskişehir’den İstanbul’a taşınırAkkoyun Et Pazarı çatısı altında “İster Bir Ton İster Bir Kilo” sloganı ile müşterilerine sunduğu taze ve sağlıklı et ürünlerinin yanı sıra müşteri memnuniyeti odaklı bir çizgide ilerleme hedeflenir.

1980 yılına gelindiğinde ailenin dördüncü kuşak temsilcisi Hakan Akkoyun tarafından alışılagelmiş kasaplık faaliyeti geliştirilerek inovatif bir sürece dönüşür ve artan pazar talepleri ile 1987 yılında Akkoyun Et Pazarı adını Bonfilet olarak değiştirir.

Bonfilet, sektörel bazda sürdürülebilir rekabet gücü için Ar-Ge yatırımlarına verdiği önemin yanı sıra insan sağlığı konularındaki ciddi çalışmalarıyla 1994 yılında Türkiye’yi ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleriyle tanıştırır. Önce lokal sonra zincir marketlerin raflarında yerini almaya başlayan Bonfilet marka paketlenmiş et ürünleri, sektörel gelişmeye de katkı sağlayarak pazara yeni aktörler kazandırır.

2010 yılında 34-001 numaralı belge alınarak Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi olan Bonfilet Et Üretim Tesisleri açılır.

2010 yılından sonra ürün çeşitliliğini arttırarak, otomasyona dayalı daha kapsamlı bir üretim modeline geçen Bonfilet, güvenilir ve sağlıklı et ürünlerini geçmişinden aldığı zengin mirası ile birleştirerek dönemin ilerisinde, sektörde trend belirleyici bir marka olarak lider konuma yükselir.

Ürünlerin üretim aşamasından raflarda yerini almasına kadar geçen sürede tüm detayları kullandığı üstün teknoloji ve iş gücü ile şekillendiren Bonfilet, bir asrı aşkın bilgi ve tecrübesini 2015 yılında Bonet markası ile güçlendirir ve sürdürmeye devam eder.

İstanbul Beykent’te ilk şubesini açan Bonet, pilot restoranında misafirlerinin yoğun ilgisi ve beğenisi ile karşılanınca yeni şubeler açmaya başlar ve 7’den 70’e geniş bir ziyaretçi kitlesine hitap etmeyi sürdürür.

Geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından özel tatları da misafirlerinin damak zevkine sunan Bonet, merkez restoranlarının yanı sıra yüksek kalite standartlarını koruyacak saygın iş ortakları ile franchise restoranlarıyla da hizmet vermektedir.

BONET KURUMSAL
1950 Yılından Bu Yana Yenilikçi Lezzetlerimizi
Karşılıksız Bırakmadığınız İçin
Teşekkür Ederiz!
1905
Hayvancılık ve kasaplık faaliyetleri başladı.
1950
Akkoyun Ailesi 2. kuşağı ile kasaplık ve hayvancılık faaliyetlerini geliştirdi.
1970
"Akkoyun Et Pazarı" Eskişehir’den İstanbul’a taşındı.
1987
Artan pazar talepleri ile Bonfilet markası kuruldu.
1992
İnovatif süreç başladı ve Ar-Ge çalışmaları yürütüldü.
1994
Türkiye’de ilk kez paketlenmiş et ve et ürünleri Bonfilet tarafından üretildi.
2007
Türkiye’nin AB normlarındaki ilk Et Üretim Tesisi Olan Bonfilet Et Üretim Tesisleri açıldı.
2010
Et üretiminde 34-001 Belgesi alınarak Türkiye’nin AB normlarındaki ilk et üretim tesisi olan Bonfilet Et Üretim Tesisleri açıldı.
2012
Global gıda standardı sertifikası BRC Belgesi alındı.
2015
Bonet Döner markası kuruldu.
2016
Yurt içi genişleme devam etti ve Bonfilet Steak House markası kuruldu.
2018
Üretim teknolojileri yenilenerek, otomasyona yapılan yatırım ile kapasite %50 oranında arttırıldı.
2020
Darfresh ambalaj teknolojisi ile plastik miktarını %25' e varan oranda azaltan paket optimizasyonlu ve sabit gramajlı Bonfresh ürünleri pazara sunuldu.
2020
Sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda
Bonfilet kurumsal kimliği ve logosu yenilendi.
Bize farklı kanallar üzerinden ulaşabilirsiniz.
İletişim Formunu doldurarak daha hızlı dönüş sağlayabiliriz.
İLETİŞİME GEÇİN
Bonet Müşteri Temsilcisi
Bonet Döner ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! Size nasıl yardımcı olabiliriz?
00:02:19
Görüşmeyi Başlat